David Rosenblatt, presedintele diviziei de display advertising a gigantului Google, a anuntat ca va parasi compania la mijlocul lunii mai, completand astfel seria de demisii la nivel executiv din ultimele doua luni, informeaza brandrepublic.
David Rosenblatt s-a alaturat Google anul trecut odata cu achizitionarea DoubleClick, o companie de monitorizare a publicitatii online, in schimbul a 3,1 miliarde de dolari. Rosenblatt a ocupat anterior functia de CEO al DoubleClick, companie din care a facut parte timp de 12 ani.

“Este important sa nu uitam ca avem un management solid, capabil sa sustina operatiunile companiei”, au declarat reprezentantii Google.

Rosenblatt va fi inlocuit de Henrique De Castro, directorul de vanzari si solutii media pentru Europa al Google si YouTube.

Plecarea lui David Rosenblatt completeaza seria de demisii, cea mai recenta fiind cea a lui Tim Armstrong, care a parasit functia de vicepresedinte al departamentului de vanzari Google pentru a trece la conducerea companiei AOL.

Un executiv de la Google preia sefia AOL

In plus, la inceputul lunii aprilie Sukhinder Singh Cassidy, presedintele operatiunilor Google pe Asia-Pacific si America Latina, a parasit la randul sau compania.

Google a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, venituri in scadere cu 3%, pana la 5,51 miliarde de dolari.

In luna martie, gigantul online anunta ca va renunta la peste 200 de angajati ai departamentelor de vanzari si marketing, pe fondul unui surplus de investii in unele segmente de business.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Netflix nu vrea să îți mai ia banii dacă nu te mai uiți seriale
Setari Cookie-uri