Cristian Moanta, fostul country manager al Sony Romania, este noul director de marketing si achizitii al Altex.
Moanta are o experienta de peste 15 ani in domeniul distributiei, promovarii si comercializarii produselor electronice pe piata din Romania.

El a secondat managementul japonez al reprezentantei Sony din Romania, iar ulterior a preluat conducerea directa a operatiunilor locale, dezvoltand prezenta brand-ului in concordanta cu potentialul pietei din Romania, dar si din Republica Moldova sau Israel (temporar).

Un alt proiect major la nivel international a vizat implementarea sistemului SAP ca platforma de business comuna pentru Sony in tarile din Europa de Sud-Est - Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia, Macedonia si Albania.

Din pozitia de director de marketing si achizitii al grupului Altex, Cristian Moanta va coordona diviziile de Marketing – Comunicare si Achizitii pentru toate companiile grupului.

Principalul obiectiv pe termen scurt este integrarea activitatiilor celor doua divizii in perspectiva intaririi mesajului promotional catre clientul final si, implicit, a prezentei pe piata locala, iar pe termen mediu si lung va fi urmarita consolidarea strategiei grupului prin optimizarea tuturor proceselor, tinta fiind obtinerea unei cresteri a cotei de piata la iesirea din perioada de criza din prezent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri