Romtelecom, cel mai mare operator national de telefonie fixa, a lansat un abonament de voce numit Voce Relaxat, prin care ofera un tarif de 4,76 eurocenti/minut cu TVA inclus catre orice retea fixa sau mobila din Romania, inclusiv pentru apeluri internationale catre toate retelele fixe din UE si retelele fixe si mobile din SUA si Canada.
Acest abonament se adreseaza persoanelor fizice, clienti deja existenti sau clienti noi Romtelecom, carora le ofera posibilitatea de a vorbi, la un tarif de 4,76 eurocenti pe minut, TVA inclus, catre retele nationale si internationale.

Acest tarif este valabil pentru apeluri catre toate retelele mobile nationale, indiferent de palierul orar, catre retelele fixe din statele Uniunii Europene si catre retelele fixe si mobile din SUA si Canada, de asemenea, fara nicio limitare in privinta palierului orar.

De asemenea, clientii care beneficiaza de acest abonament pot vorbi cu acelasi tarif catre toate retelele nationale fixe, in intervalul de varf (8 dimineata - 6 seara, de luni pana vineri), in restul timpului apelurile fiind gratuite.

Pentru clientii care se aboneaza pana pe data de 30 iunie, Voce Relaxat este disponibil la un tarif de 11,66 euro, cu TVA inclus. Pentru contractele semnate pe o perioada de 1 an, primele 3 luni sunt gratuite, iar in cazul contractelor de 2 ani, clientii primesc gratuit primele 6 luni de abonament si un telefon DECT Siemens Cappuccino.

Pe langa tariful unic, Voce Relaxat mai include si 60 de minute gratuite lunar catre orice retea fixa si mobila din Romania, sau catre toate retelele fixe din UE si retelele fixe si mobile din SUA si Canada. Dupa ce perioada promotionala expira, abonamentul pentru Voce Relaxat va fi de 12,85 euro pe luna, cu TVA inclus.

Romtelecom a inregistrat, in trimestrul intai al acestui an, venituri de 201,4 milioane euro, mai mici cu aproximativ 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romania, cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One
Setari Cookie-uri