UPC Romania, compania de comunicatii prin cablu, mareste vitezele de download si upload pentru clientii noi care se aboneaza la serviciile de acces la Internet incepand cu 11 mai, oferindu-le acestora o viteza de download de pana la 24 Mbps.
In cadrul noii oferte de Internet, UPC a dublat viteza de download, precum si viteza de upload pentru pachetul Small, pana la 2 Mbps si respectiv 512 Mbps, in timp ce pentru pachetul Medium, vitezele au crescut la 12 Mbps pe download si 2 Mbps pe upload. Pentru pachetul Large, viteza de upload a crescut la 4 Mbps, dublu fata de oferta anterioara.

Tarifele corespunzatoare noii oferte sunt de 22 lei pentru pachetul Small, 32 lei pentru Medium si 52 pentru Large (preturile nu includ TVA).

Pachet Internet Viteza anterioara Viteza noua
UPC Internet Small 1 Mbps / 256 Mbps 2 Mbps / 512 Mbps
UPC Internet Medium 10 Mbps / 1 Mbps 12 Mbps / 2 Mbps
UPC Internet Large 20 Mbps / 2 Mbps 24 Mbps / 4 Mbps

Comparativ, pachetul cu cea mai mare viteza de la Romtelecom este Clicknet 20 Mbps, care ofera utilizatorilor o conexiune la Internet cu viteze de 20 Mbps la download si 1 Mbps la upload si costa 46,41 euro cu TVA, iar la RCS-RDS oferta de Internet cuprinde trei tipuri de abonamente la pretul de 28 lei (latime de banda maxima in orasul tau 30 Mb/s, latime de banda maxima in Internet 50 Mb/s si trafic cu latime de banda maxima in Internet nelimitat) si inca trei, la 39 lei (latime de banda maxima in orasul tau 50 Mb/s, latime de banda maxima in Internet 10 Mb/s si trafic cu latime de banda maxima in Internet nelimitat), ambele cu TVA inclus.

Upgrade-ul de viteza se adreseaza deocamdata numai clientilor noi, UPC planificand sa mareasca vitezele pentru clientii vechi in toamna acestui an.

Clientii care beneficiaza de noile viteze de transfer au, de asemenea, la dispozitie o oferta de pret extrem de avantajoasa, prin prelungirea promotiei "Internet la juma’ de pret pentru juma’ de an".

Oferta de Internet pentru clientii noi este valabila atat in cazul achizitionarii serviciului de Internet de sine statator, cat si in cazul pachetelor 2Play.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri