Clientii Dolce vor beneficia gratuit de canalul Boom Sport One pentru o perioada de maximum 2 luni, dupa care acesta va fi disponibil pe baza de abonament. Astfel, clientii Dolce vor putea viziona, suplimentar, pana la 10 meciuri de fotbal live pe saptamana, pe langa cele deja oferite prin actuala oferta Dolce.

Boom Sport One, canal detinut de Boom, difuzeaza live si in exclusivitate meciurile din campionatele de fotbal ale Italiei, Serie A si Spaniei, Primera Division, Preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondiala FIFA din 2010, si incepand din luna august, Liga Campionilor.

“Canalul Boom Sport One este un produs matur si bine definit care s-a impus rapid pe piata romaneasca de profil”, a declarat Amit Levin, director executiv DTH Television Grup.

Dolce, unul dintre cele mai tinere branduri din portofoliul Romtelecom, a inregistrat una dintre cele mai ridicate rate de crestere din Europa pentru servicii similare si a raportat aproape trei sferturi de milion de clienti, la sfarsitul primului trimestru al lui 2009.