Avangate, furnizor de solutii integrate de comert electronic pentru producatori si comercianti de software, divizie a Gecad ePayment International, anunta lansarea Intel Business Exchange in Europa, o platforma de business pentru producatorii de software care doresc sa isi comercializeze produsele online in Europa.
Avangate asigura toate serviciile necesare pentru functionarea platformei, de la gazduire pana la procesarea platilor, facturare si gestionarea operatiunilor. Platforma Intel Business Exchange include in acest moment doua magazine online de software localizate pentru Marea Britanie (www.intel.co.uk/ibx) si Germania (www.intel.de/ibx), urmand ca la finalul lunii mai sa fie lansat si portalul francez (www.intel.fr/ibx).

Solutia de comert electronic Avangate este nucleul platformei Intel Business Exchange din Europa; comerciantii de software care isi vand produsele prin magazinele online Intel beneficiaza de servicii complete, de la procesarea securizata a tranzactiilor si livrare electronica rapida, la suport pentru cumparatori.

Platforma Avangate asigura, de asemenea, un modul centralizat de administrare, pentru un management eficient de produs, acces complet la informatii despre cumparatorii finali si rapoarte de vanzari in timp real. Clientii platformei – comercianti si cumparatori – vor interactiona printr-o platforma securizata care asigura multiple optiuni de plata, suport non-stop pe telefon si email pentru probleme legate de comanda si plata.

Avangate, divizie a Gecad ePayment International, ofera solutii pentru distributia electornica de software asistand comerciantii din intreaga lume in vanzarea produselor software atat direct online cat si prin canale de distributie.

Special conceputa pentru vanzari de software, oferta Avangate cuprinde o platforma securizata de comert electronic, servicii de web marketing, o retea de afiliati si sistemul ARMS de gestionare a retelei de distribuitori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri