UPC Romania a lansat in oferta sa digitala un nou canal de televiziune, cu tematica educationala.
Grila de programe include trei sectiuni, dedicate pe rand copiilor, familiei si adultilor.

"Da Vinci Learning este un canal educativ creat pentru intreaga familie. Noul canal este transmis doar prin televiziunea digitala", declara Silvia Tomaschek, video product manager UPC Romania.

Programele difuzate in timpul zilei se adreseaza intregii familii, oferindu-le posibilitatea de a invata impreuna. Adultii se bucura si ei de emisiuni dedicate, care trateaza subiecte precum lumea nano, momente revolutionare ale stiintei si istoriei umanitatii sau biografii celebre, in cadrul unor emisiuni precum "Universul documentarelor" sau "Academia Nocturna".

"Ne adresam intregii familii, de la cei mici la cei mari, astfel ca ne programam atent emisiunile in functie de nevoile fiecaruia. De exemplu, cei mici pot invata despre matematica, despre biologie, despre fizica si despre multe alte subiecte, intr-un mod foarte distractiv si inteligent", declara Ferdinand Habsburg, managing director Da Vinci Learning.

Da Vinci Media GmbH este o companie independenta si nu este parte a unui concern media mai mare. DVL produce si achizitioneaza programe, ghidandu-se numai dupa criteriul calitatii continutului.

Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.250.000 de clienti in 200 orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Serviciu inedit în Iași: livrare acasă pentru reparații de telefoane
Setari Cookie-uri