Producatorul de solutii informatice pentru afaceri TotalSoft ar putea prelua alte companii in cea de-a doua parte a anului, insa numai in functie de conditiile din piata, a declarat directorul general al companiei, Liviu Dragan.
"La ora actuala intentionam sa ne atingem tinta de crestere propusa pentru acest an. In cea de-a doua parte a anului ne vom gandi si la achizitii de companii, insa numai in functie de conditile din piata", a declarat directorul general al producatorului de solutii informatice pentru afaceri TotalSoft, Liviu Dragan, citat de NewsIn.

TotalSoft a preconizat pentru 2009 o cifra de afaceri de 21-22 milioane de euro, in crestere cu 15-20% fata de 2008. In primul trimestru din acest an, cifra de afaceri a companiei a fost de 5,5 milioane euro, in crestere cu 15% fata de perioada similara a anului trecut.

Conform lui Liviu Dragan, principalul generator de venituri pentru companie va fi in acest an sistemul Charisma.

"In 2008 am exportat Charisma in Ungaria, Grecia si Bulgaria, pe solutii care nu mai erau din zona credit/leasing, ci servicii media, distributie. Am deschis birouri in Serbia si Bulgaria, iar in trimestrul trei vom deschide inca unul in Ungaria", a declarat Dragan.

Directorul general al TotalSoft a adaugat ca intentioneaza sa lanseze, in acest an, un proiect care sa duca la vanzarea suitei Charisma ca si produs Software as a Service.

Wall-Street, cel mai citit cotidian online de business, va invita, alaturi de unii dintre cei mai importanti specialisti in fuziuni si achizitii, pentru a analiza solutiile de dezghetare a tranzactiilor din Romania. Pentru a participa, ca cititor Wall-Street, in cadrul M&A Outlook 2009, tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o scurta descriere personala si sa completezi formularul disponibil aici.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Noul smartwatch al Oppo e aproape identic cu Apple Watch
Setari Cookie-uri