ClickNet business adauga in portofoliu un nou abonament cu viteza de 12Mbps, reduce preturile abonamentelor cu pana la 50% si mareste viteza de la 2Mbps la 3Mbps, pastrand acelasi pret.
Cele mai mari reduceri de pret, de 20 si respectiv 12 euro, se aplica abonamentelor Clicknet cu viteze de 20 si 8 Mbps, pentru care se va plati un tarif promotional de 19 si respectiv 12,5 euro (fara TVA).

Toate produsele Clicknet pentru clientii persoane juridice includ, de asemenea, pe langa conexiunea la Internet, un cont de e-mail cu o capacitate de 7 Gb pe platforma Google si un spatiu de gazduire pentru o pagina de Internet de 30 pana la 100 MB, sau solutia de gazduire profesionala Be Online Start si un modem gratuit, in functie de perioada contractuala.

La cerere, clientii pot primi, de asemenea gratuit, un IP static, in cazul abonamentelor Clicknet 3 Mbps si 6 Mbps. Pentru celelalate servicii Clickent din portofoliu, IP-ul static este oferit gratuit la abonare.

In functie de perioada contractuala a abonamentelor clientii pot beneficia de 3 sau 6 luni de abonament gratuit.

Preturile au fost, de asemenea, reduse si pentru pachetele de servicii SmartPack cu pana la 12 euro pe abonament. Aceste pachete includ o conexiune la Internet de mare viteza, voce fixa si solutii profesionale de gazduire.

Reducerile de preturi operate pentru serviciile Clicknet pentru clientii persoane juridice si SmartPack sunt valabile pentru noii clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri