Orange lanseaza primul serviciu din portofoliul Orange Care, transferul de continut – agenda, mesaje, fotografii, muzica si alte informatii multimedia – de pe un telefon mobil pe altul sau pe un stick de memorie USB.
Serviciul transfer de continut este disponibil pentru toti utilizatorii de telefoane mobile din Romania.

Transferul de continut din memoria unui telefon mobil in memoria altuia este tarifat cu 5 euro (TVA inclus), iar transferul acelorasi informatii pe un stick de memorie USB costa 3 euro (TVA inclus). Serviciul este compatibil cu orice model de telefon, disponibil in portofoliul Orange, iar operatiunea de transfer de continut se realizeaza rapid in magazinele Orange.

Serviciul este initial disponibil in 50 de Orange shop-uri din tara si urmeaza a fi extins si in celelalte magazine.

"De acum, utilizatorii de telefoane mobile se pot folosi de toate avantajele puse la dispozitie de achizitionarea unui telefon nou, avand totodata acces facil la informatiile importante pastrate in vechiul telefon", declara Vanina Ungureanu, product division manager la Orange Romania.

Prin portofoliul de servicii Orange Care, grupul Orange - France Telecom ofera clientilor sai din Europa solutii de asistenta si protectie pentru telefoanele mobile. Acestia beneficiaza de servicii precum asigurarea telefonului si realizarea copiilor de rezerva pentru agenda si continutul mobil, dar si servicii de reciclare a telefoanelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri