Vodafone Romania a lansat serviciul Asigurarea Mobila Vodafone, prin care clientii serviciilor pe baza de abonament, ai ofertei Vodafone Avantaj si Vodafone Acasa isi pot asigura telefonul mobil sau orice dispozitiv de conectivitate mobila - modem USB, in caz de furt sau distrugere.

Noul serviciu este disponibil pentru toti clientii Vodafone care incheie un nou abonament sau la achizitionarea unui nou telefon mobil sau modem USB.

"Asigurarea Mobila Vodafone este un serviciu care ofera clientilor acoperirea costurilor pentru inlocuirea telefonului sau a modemului de date mobile, in situatia in care acesta a fost furat sau deteriorat. Astfel, oriunde s-ar afla, in tara sau in strainatate, clientii nostri pot preveni costuri suplimentare nedorite si au siguranta ca vor primi, in cel mai scurt timp, un nou dispozitiv pe care sa il foloseasca in continuare", a spus Karsten Wildberger Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone pot opta pentru unul din cele doua tipuri de asigurare disponibile, Standard, cu 1,99 euro/luna sau Premium, cu o taxa lunara de 2,99 euro. Tariful lunar al asigurarii va fi inclus in factura Vodafone.

Asigurarea Standard acopera situatiile in care telefonul mobil sau dispozitivul de date este furat sau distrus, acesta fiind inlocuit cu unul similar, cu valoare de pana la 1.000 euro. Asigurarea Premium acopera in plus si situatiile de defectiuni accidentale provocate prin contactul cu diverse lichide, telefonul deteriorat sau furat fiind inlocuit cu unul similar, in limita valorii de 1.500 euro.

De asemenea, pentru beneficiarii Asigurarii Premium, Vodafone va rambursa suma corespunzatoare apelurilor neautorizate efectuate de pe telefonul mobil furat sau a utilizarii serviciilor de date prin modemul de date, in limita a 500 euro.

Polita de asigurare pentru noul serviciu este furnizata de catre ACE European Group Ltd si se reinnoieste automat, in fiecare luna, pe o perioada maxima de 5 ani.

In cazul schimbarii telefonului mobil sau a modemului USB, avantajele Asigurarii Mobile Vodafone sunt transferate pentru noul dispozitiv, dupa notificarea Vodafone de catre client si inregistrarea noului aparat in polita de asigurare.

Noul serviciu Asigurarea Mobila Vodafone este disponibil in toate magazinele Vodafone sau ale partenerilor sai din tara, precum si prin reprezentatii de vanzari directe ai Vodafone Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si