Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, lanseaza serviciul G-precomanda, care ofera cele mai noi produse de telefonie.
Astfel, amatorii de noutati pot avea aceste produse de telefonie inca inainte de a fi introduse pe piata din Romania, lansand o precomanda si asigurandu-se astfel ca vor fi printre primii care le detin.

"Cu G-precomanda, ne adresam celor ce isi doresc sa fie in pas cu ultimele noutati tehnologice. Acestor clienti le oferim posibilitatea de a precomanda telefoane mobile si alte gadgeturi abia lansate, astfel incat sa poata folosi cele mai noi tehnologii si modele de terminale", a declarat Adelina Pasat (foto), marketing manager Germanos Telecom Romania.

G-precomanda este un serviciu disponibil online in sectiunea special creata pe site-ul retailerului Germanos, care va fi actualizata de fiecare data cand un nou produs telecom este anuntat sau lansat de catre producatori (cu un avans de cel putin patru pana la sase saptamani). Noutatile vor fi anuntate, de asemenea, si prin intermediul newsletter-ului lunar al Germanos, la care se poate abona oricine.

"De exemplu, clientul care doreste sa precomande un telefon nou lansat - dar care nu este inca disponibil in magazine – trebuie doar sa completeze un formular cu datele personale, respectiv sa scrie magazinul de unde doreste sa ridice produsul atunci cand acesta este livrat", a adaugat Pasat.

Acesta precomanda va fi tratata cu prioritate si produsul va fi livrat in primul rand catre magazinul indicat de client. In plus, utilizarea noului serviciu G-precomanda nu implica angajarea contractuala din partea clientului, astfel incat daca acesta se razgandeste, precomanda nu il obliga sa achizitioneze produsul rezervat.

"Din studiile pe care le efectuam, stim ca exista si in Romania o categorie in crestere de consumatori ce isi doreste sa aiba in premiera cele mai noi produse. Acestia urmaresc permanent pe Internet gadgeturile nou lansate si sunt dornici sa intre in posesia unor noutati tehnologice pe cat de repede posibil, ceea ce ii face pe unii chiar sa apeleze la canale de import neoficiale", a adaugat Adelina Pasat, Marketing Manager Germanos Telecom Romania.

Odata cu lansarea noului serviciu G-precomanda, Germanos anunta disponibilitatea, incepand din 22 iunie, a trei modele de telefoane mobile, Nokia N97, Samsung i8910 8GB si LG GD900, care vor putea fi achizitionate la 2,599 lei, 2,399 lei si, respectiv 1,799 lei, preturi cu TVA, valabile fara conectare.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri