HP lanseaza noi produse destinate sectorului IMM

HP anunta extinderea initiativei Total Care dedicate intreprinderilor mici si mijlocii printr-o serie de produse, solutii si servicii noi menite sa le reduca costurile, sa le imbunatateasca productivitatea si sa creasca eficienta activitatii acestora.
HP defineste IMM-urile ca fiind companii cu 1 pana la 999 de angajati.

In incercarea de a veni in ajutorul clientilor IMM-uri pentru economisirea resurselor de capital, personal si tehnologie, HP propune o serie de oferte de infrastructura care includ servicii de stocare, virtualizare, acces de la distanta si solutii de consolidare.

"In contextul climatului economic actual, IMM-urile au nevoie de solutii tehnologice care sa le ajute nu doar sa taie din costuri, ci si sa conduca la avantaje competitive mai mari pentru ca ele sa poata supravietui si prospera", a declarat Kathy Chou, vice president Worldwide Small and Medium Business Strategy HP.

In ultimele 10 luni, AMI a discutat cu mii de IMM-uri, iar rezultatele acestei analize demonsteaza ca, pentru a supravietui in aceasta economie, companiile trebuie sa taie din costuri si sa imbunatateasca modul in care isi administreaza sistemele de date, a explicat Anil Miglani, senior vice president al firmei de consultanta strategica AMI Partners.

"IMM-urile au nevoie de produse si solutii proiectate de la bun inceput sa se plieze pe obiectivele lor de business si sa impulsioneze dezvoltarea companiei. HP se afla in postura in care isi poate ajuta clientii IMM-uri sa prospere chiar si in conditiile economice existente datorita multitudinii de solutii din portofoliului sau TotalCare", a adaugat reprezentantul AMI Partners.

HP a anuntat si cateva solutii prin care sa-si ajute clientii sa-si diminueze costurile, sa-si imbunatateasca productivitatea si sa isi administreze mai eficient datele si operatiunile.

Solutiile HP Total Care de centralizare a subsidiarelor, care ofera configuratii personalizabile de servere, stocare, retea, PC-uri si imprimante pentru a ajuta IMM-urile sa reduca semnificativ timpul necesar centralizarii datelor provenite din mai multe subsidiare intr-un singur spatiu de stocare.

Conform unui studiu de tipul white paper realizat de IDC, daca sunt combinate cu procese de lucru imbunatatite, aceste solutii pot reduce costurile totale cu pana la 25%.(5)


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri