Dinu Malacopol (foto), CEO-ul Digital Cable Systems (DCS), furnizor de telefonie fixa pentru companii, urmareste extinderea serviciilor companiei prin accesarea pietei de telefonie de pe segmentul rezidential, strategie ce va creste cu cel putin 15% ponderea veniturilor din telefonia fixa in cifra de afaceri a companiei.
"Este un moment extrem de important pentru companie, de aceea este firesc sa realizam si cateva reajustari strategice importante. Dial Telecom este operatorul preferat de companiile romanesti pentru furnizarea serviciilor integrate de comunicații electronice in timp ce DCS ocupa locul trei pe piata serviciilor de retransmisie prin cablu a programelor TV din Romania. Vorbim despre doua branduri puternice, care sustin o crestere a cotei de piata si o consolidare a pozitiei detinute in prezent", a declarat Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems.

Digital Cable Systems se va concentra pe extinderea accelerata a serviciilor de telefonie si Internet, astfel incat acestea sa devina accesibile cat mai multor clienti ai serviciilor de cablu TV, prin intermediul pachetelor AKTA – o adaptare la necesitatile actuale ale pietei de profil, care dispune inca de potential de crestere pe segmentele insuficient acoperite, conform oficialilor companiei.

Cresterea agresiva a ponderii serviciilor integrate video-voce-date (triple play) in structura de servicii oferite de catre DCS, extinderea ariei de acoperire la nivel national a serviciilor Dial Telecom si la nivel regional a celor AKTA, consolidarea pozitiei ocupate pe piata de profil precum si fidelizarea clientilor actuali sunt directii strategice majore ale organizatiei.

Pentru 2009, Dial Telecom vizeaza o crestere atat a cifrei de afaceri, cat si a profitului, fata de cifrele inregistrate anul trecut, in ciuda conditiilor dificile impuse la momentul actual de piata.

Cu o experienta de 23 de ani in industria telecomunicatiilor, Dinu Malacopol a preluat in urma cu cateva luni functia de Chief Executive Officer a companiei Digital Cable Systems, companie care detine Dial Telecom – cel mai important operator de servicii integrate de comunicatii electronice adresate in exclusivitate companiilor si AKTA, divizie orientata catre clientii individuali.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Poștașii nu vor mai livra pensiile si alocațiile cetățenilor cu coronavirus
Setari Cookie-uri