Power Net Consulting: Licitatiile publice au crescut afacerile la 27 mil. euro anul trecut

Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii informatice integrate de pe piata din Romania, a inregistrat anul trecut o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, de la 6 milioane euro la 27 milioane, pe motivul castigarii unui numar mare de licitatii publice.
Astfel, afacerile inregistrate de companie anul trecut au fost de 4,5 mai mari fata de 2007.

Pentru anul 2009, compania are previziuni optimiste, inregistrand in primele trei luni un rulaj de 9 milioane euro.

"Aceasa crestere a cifrei de afaceri demonstreaza ascensiunea Power Net Consulting ca furnizor de solutii informatice integrate pe o piata dinamica si competitiva cum este cea din Romania", a declarat Emil Munteanu, Managing Partner Power Net Consulting.

Serviciile Power Net Consulting se adreseaza unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, institutii guvernamentale si educationale si cuprind pachete IT integrate, performante si accesibile.

Compania pune la dispozitia clientilor, pe langa gama obisnuita de produse hardware si software, un concept tot mai des intalnit, acela de "proiect la cheie", ale carui etape si aspecte sunt gestionate dintr-un singur loc.

Sectorul public genereaza o mare parte din cifra de afaceri a companiei. Printre clientii Power Net Consulting se numara Camera Deputatilor, Inspectoratul General al Politiei Romane, Ministerul Administratiei si Internelor, Consiliul Concurentei, Ministerul Culturii si Cultelor, Universitatea Politehnica Bucuresti, Institutul pentru Tehnologii Avansate, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Teletrans SA, Agentia Nationala "AGERPRESS" etc., precum si companii din sectorul privat, cum sunt Romtelecom, Soc. Nationala Nuclearelectrica SA, Elmec Romania, Grupul Humanitas.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri