Astral Telecom implementeaza cea mai noua tehnologie pentru retele de voce peste cablu, ţn valoare de mai multe milioane de dolari - Tehnologia Cisco Softswitch va ţmbunatati substantial calitatea serviciilor Voice
Cisco Systems a anuntat ca Astral Telecom, cel mai mare furnizor de servicii de comunicatii electronice din RomÔnia, a finalizat instalarea solutiei Cisco BTS 10200 Call Control Softswitch ţn cadrul retelei sale nationale. Noua solutie softswitch va permite companiei Astral sa gestioneze mai bine resursele retelei, sa vina ţn ţntÔmpinarea cerintelor clientilor si sa furnizeze servicii de voce superioare pentru serviciile Astral Triplay de voce, video si date de banda larga. Din anul 2003, cÔnd Astral a lansat serviciile proprii Voice over Internet Protocol (VoIP) prin cablu, compania a extins aceste servicii la nivel national si ţncheie ţn fiecare saptamÔna sute de abonamente noi.

Reteaua de cablu IP Astral foloseste pe scara larga tehnologie Cisco precum si PSTN-uri si gateway-uri universale pentru interconectarea cu retelele nationale si internationale de telefonie. äVocea reprezinta o componenta importanta a ofertei noastre, iar capabilitatile de clasa carrier ale solutiei Cisco softswitch au ajutat la pozitionarea Astral ca unul dintre principalii contracandidati ai operatorului dominant din RomÔniaö, spune Dinu Malacopol, CEO, Internet, Data & Telephony la Astral Telecom. äNe propunem sa avem cele mai competitive oferte ţn termeni de pret si dorim sa oferim servicii de maxima calitate, iar Cisco a furnizat o solutie care a satisfacut cerintele noastre de eficientizare a costurilor si de caracteristici tehnice avansateö.

Clientii serviciului VoIP Astral, atÔt din sectorul de afaceri cÔt si din cel rezidential, beneficiaza de minute gratuite pentru apeluri catre retele de telefonie mobila, pentru apeluri nationale si internationale, afisajul identitatii apelantului si rapoarte de trafic online. Pachetul de servicii Astral Triplay include, de asemenea, acces Internet ţn banda larga de mare viteza, cablu analog si digital, precum si servicii de telefonie.

äSuccesul clientului nostru este cea mai buna demonstratie a calitatii solutiilor Ciscoö, spune Bogdan Constantinescu, General Manager, Cisco Systems Romania si Republica Moldova. äCisco a lucrat ţndeaproape cu Astral Telecom ţn ultimii ani la crearea unor servicii care vor ajuta compania sa cţstige cote importante pe piata serviciilor de telecomunicatii liberalizate din RomÔnia. Popularitatea serviciului VoIP de la Astral reprezinta o masura clara a rezultatelor colaborarii noastreö.
Astral Telecom S.A. este unul din cei mai importanti furnizori de servicii integrate de comunicatii electronice din RomÔnia, concentrÔndu-se pe furnizarea de solutii de comunicatii de ultima generatie.


Astral Telecom s-a ţnfiintat ţn anul 1993 si s-a pozitionat ca operator local de televiziune prin cablu, cu sediul central ţn unul din cele mai importante centre culturale si istorice din Transilvania ľ Cluj Napoca. Astral Telecom s-a dezvoltat si si-a extins cu succes serviciile la nivel national, iar la ţnceputul anului 2004 a devenit furnizor national de servicii de comunicatii, cu o puternica prezenta ţn peste 800.000 de unitati rezidentiale. Serviciile de cablu ale companiei sunt disponibile la nivel national ţn peste 170 de locatii, iar cele de Internet ţn peste 100 din cele mai importante locatii din RomÔnia. Astral a semnat acorduri de interconectare cu operatorul de comunicatii fixe Romtelecom, cu ambii furnizori de GSM 900, Connex si Orange, precum si cu RDS si Zapp.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri