In prezent, Morse ocupa functia de director financiar la compania de semiconductori Altera, pozitie pe care a preluat-o in ianuarie 2007. Inainte de a ajunge la Altera, Morse a fost angajat GE timp de 15 ani, unde a ocupat functia de CFO (Chief Financial Officer) la divizia de plastice a conglomeratului.

“Yahoo este o companie impresionanta cu o combinatie unica de actiuni si sunt extrem de incantat sa ma alatur echipei financiare cu o bogata disciplina fiscala si inclinatie catre excelenta financiara”, a declarat Morse intr-un comunicat de presa.

Numirea lui Morse este una dintre primele angajari importante de executivi de la venirea in fruntea Yahoo a lui Carol Bartz. Bartz a declarat ca planuieste sa faca o structura a managementului companiei mult mai eficienta, dupa ce aceasta incearca sa repozitioneze compania in elita companiilor din industrie. In ultimii ani, Yahoo a pierdut o cota importanta din piata de reclame online in fata Google si Microsoft.

“Tim are o abilitate dovedita de a transforma o strategie in structura, proces si executie si sunt incantata ca se va alatura echipei care va ajuta la dezvoltarea Yahoo”, a declarat Carol Bartz. “Cu pasiunea sa pentru operatiuni financiare, cu experienta globala si cu expertiza de a simplifica organizatiile complexe si de a gestiona cresterea, Tim este omul potrivit pentru compania Yahoo”, a declarat Bartz.

Morse va ajunge la Yahoo pe data de 17 iunie si va deveni directorul financiar al companiei de la 1 iulie. El il inlocuieste pe Blake Jorgensen, care ocupa aceasta functie din luna iunie a lui 2007, cand fondatorul Jerry Yang a fost numit director executiv.