Printre cele mai asteptate functii se numara posibilitatea de transmitere a mesajelor multimedia si utilizarea terminalului ca modem pentru conectarea la Internet de pe un computer.

Clientii Orange care achizitioneaza noul abonament dedicat iPhone de 20 euro (TVA inclus) primesc si 10 mesaje multimedia incluse in abonament, pe langa 180 de minute in orice retea nationala oricand, 50 de mesaje scrise si 500 MB pentru browsing de Internet direct pe telefonul mobil.

Noul abonament iPhone poate fi achizitionat exclusiv din magazinul online pana pe 23 iunie.

Utilizatorii iPhone care doresc sa se conecteze la Internet de pe un laptop sau desktop isi pot activa o optiune lunara in valoare de 4 euro (fara TVA), care le permite sa isi foloseasca telefonul ca modem si sa consume din traficul de date inclus in abonament sau in optiunile activate.

Odata cu descarcarea celei mai recente versiuni de software, clientii Orange se pot bucura de multitudinea de functii noi ale telefonului lor iPhone, precum meniul in limba romana, functia Copy, Cut si Paste, cautare in casuta de e-mail, agenda sau calendar, vizualizarea pe orizontala a casutei de e-mail, a mesajelor, notitelor si paginilor deschise cu browserul Safari® si multe altele.