Facebook, site-ul american de tip retea sociala, a avut in luna mai 70,28 milioane de utilizatori americani, ceea ce inseamna ca si-a depasit rivalul MySpace, care a avut 70,26 milioane utilizatori, potrivit companiei de cercetare comScore.
Dupa ce a reusit sa depaseasca MySpace la numarul de utilizatori la nivel mondial, Facebook conduce acum topul retelelor sociale din Statele Unite.

In ultima luna, compania a avut in Statele Unite 70,28 milioane de utilizatori, surclasand MySpace cu 70,26 milioane utilizatori. Numarul celor care folosesc Facebook aproape s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce MySpace a pierdut 5% din numarul acestora.

Facebook, care a devenit retea sociala de top la nivel global, a avut in luna aprilie 307,1 milioane utilizatori, anunta compania de cercetare Reston.

Reteaua sociala MySpace, detinuta de grupul media News Corp, este clasata a doua, cu 126,9 milioane de utilizatori.

Facebook a crescut dupa ce a iesit din faza primara de retea pentru studenti, atragand oameni de toate varstele si din diferite medii, cum ar fi pensionari si parinti tineri.

Twitter este al treilea site cu statut de retea sociala din Statele Unite, cu 17,6 milioane de utilizatori, in crestere cu mai mult de 2.700% fata de perioada similara a anului anterior.

In total, utilizatorii de retele sociale din Statele Unite au crescut in luna mai cu 12%, in timp ce numarul total de utilizatori de Internet a crescut cu 2%, potrivit comScore.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri