OKI Printing Solutions, unul dintre liderii pietei de solutii de telecomunicatii, prezent in 120 de tari, va fi reprezentat pe piata din Romania prin reteaua de distributie a RHS Company, incepand cu luna iunie a acestui an.
Prezenta in Romania de peste un deceniu, OKI Printing Solutions isi propune consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, precum si cresterea nivelului de notorietate a brandului OKI, in randul publicului tinta, B2B. In acest scop, compania se axeaza pe dezvoltarea unei retele de distributie puternice si stabile.

”In ultimii ani, OKI a fost prezenta in special pe segmentul corporate, adresat exclusiv companiilor, de aceea aveam nevoie de un partener cu experienta si cunostinte in piata canalelor de distributie. Un astfel de partener, care beneficiaza si de o retea de distributie extinsa la nivel national, va asigura promovarea si livrarea produselor noastre in cele mai importante centre de business, la nivelul intregii tari. Piata specializata din Romania este in plina dezvoltare, de aceea planuim sa investim mai mult in canalele noastre de distributie, pentru a facilita intrarea produselor noastre pe pietele din intreaga tara”, a declarat Wojciech Puchalski, general manager CEE Export dept. al OKI Printing Solutions.

RHS Company este un furnizor roman de componente, accesorii si sisteme IT, cu reprezentante in București si in alte zece orase din Romania.

Pentru OKI Printing Solutions, RHS Company distribuie o gama completa de imprimante laser monocrom si color, precum si imprimante matriceale.

OKI este prezenta in 120 de tari, avand o cifra de afaceri de peste 200 miliarde yeni japonezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri