BitDefender, producator autohton de solutii de securitate de nivel mondial, a lansat o gama de solutii de securitate de business, care are functionalitati imbunatatite de management pentru un control centralizat mai bun al activitatilor pe care utilizatorii le desfasoara in companie.
Suita de solutii de securitate BitDefender pentru mediul de business imbunatateste productivitatea angajatilor si reduce costurile de administrare si riscurile de atacuri permitand un management centralizat, proactiv, prin protectia si controlul statiilor de lucru, al serverelor si al traficului din reteaua companiei.

"BitDefender a inteles ca in ziua de astazi companiile aflate in dezvoltare se confrunta cu un volum din ce in ce mai mare de amenintari informatice, mai ales in conditiile economice actuale. Cu noua suita de solutii de securitate dedicata zonei de business, companiile pot implementa si administra centralizat securitatea retelelor lor cu un minim de efort si la costuri reduse", declara Bogdan Dumitru, chief technology officer BitDefender.

Suita de solutii de business BitDefender cuprinde BitDefender Client Security, o solutie de securitate destinata retelelor companiilor, care ofera protectie proactiva superioara impotriva virusilor, a programelor spion, a rootkit-urilor, a mesajelor de tip spam, a tentativelor de fraudare de tip phishing si a altor coduri periculoase.

BitDefender Security for Exchange ofera module antivirus, antispyware, antispam, antiphising, precum si filtrare pe baza de continut si de atasament, complet integrate cu serverele MS Exchange, pentru a crea un mediu Exchange perfect sigur. Protejeaza traficul de pe serverele Exchange impotriva celor mai noi si complexe programe periculoase si impotriva tentativelor de furt de date confidentiale. In plus, modul de filtrare al continutului mesajelor atasate poate fi utilizat si pentru scanarea mesajelor trimise din retea, pentru a proteja si impotriva unor eventuale scurgeri de informatii confidentiale.

Aceasta solutie ajuta companiile in plin proces de dezvoltare prin sporirea productivitatii angajatilor si reducerea traficului din retea.

Iar BitDefender Security for Mail Servers este destinat serverelor de mail care ruleaza pe platforme Windows sau UNIX, asigurand un trafic de mail sigur datorita tehnologiilor pe care le reuneste: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, precum si de filtrare pe baza de continut si atasament. Datorita compatibilitatii sale cu majoritatea platformelor de e-mail existente, solutia protejeaza in permanenta impotriva noilor tipuri de programe periculoase si de tentativele de furt de date importante si confidentiale.

In plus, solutiile de business dispun de functii de control pentru utilizator – aplicate centralizat pe statiile de lucru din retea – sporesc productivitatea angajatilor si reduc traficul prin blocarea aplicatiilor si a site-urilor suspecte, stabilind intervale de acces pe Internet si blocarea e-mailurilor solicitand parole de acces.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri