Distribuitorul de produse IT si consumer electronics ASBIS Romania a anuntat numirea, incepand cu luna iunie, in functia de general manager a fostului director de vanzari, Monica Aluas, inlocuindu-l pe Cristi Stroe.

Monica Aluas are o experienta de 14 ani in domeniul distributiei IT, iar de-a lungul carierei sale a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor companii, in ultimii patru anii fiind director de vanzari la ASBIS Romania.

Noul director general este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, a urmat numeroase cursuri de management si este in curs de obtinere a diplomei MBA.

„Dupa 11 ani de prezenta in Romania, avem un numar mare de clienti reselleri, fata de care avem o responsabilitate, aceea de a le oferi produse IT cerute de piata, in cele mai bune conditii, astfel incat sa acoperim cat mai bine solicitarile clientilor finali”, a declarat Monica Aluas.

ASBIS a semnat in ultima perioada noi contracte de distributie (Dell, WD, Lenovo) si si-a intensificat investitiile pentru mai multe proiecte, printre care dezvoltarea unei aplicatii software, participarea la CERF si instruirea angajatilor.

ASBIS Romania este subsidiara locala a grupului ASBIS PLC, distribuitor din domeniul tehnologiei informației, cu sediul in Cipru. Compania este specializata in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software.

ASBIS este partener de top pentru marci ca Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Dell, Toshiba, Hitachi si se constituie ca "one-stop shop" pentru componente IT si laptop-uri A-brand. Are filiale in 27 de tari, 33 de depozite, peste 30.000 de clienti activi si a avut venituri de 1,5 miliarde de dolari in 2008.

ASBIS distribuie, de asemenea, propriile marci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de retelistica si alte dispozitive periferice) si Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
DNA: Fostul director IT din Ministerul Justitiei a primit 230.000 euro