Orange Romania a anuntat ca, incepand de la 1 iulie reduce tarifele standard pentru traficul de date in roaming si ofera un cost unic de 4 euro/MB in toate retelele din Uniunea Europeana si Elvetia.
De asemenea, operatorul de telefonie mobila a anuntat reducerea tarifelor pentru optiunile Orange Travel Data Monthly si BlackBerry Roaming. Pentru optiuniea Orange Travel Data Monthly tarifele au fost reduse la la 0,75 euro/MB, in timp ce abonamentul pentru serviciul BlackBerry Roaming a fost redus la jumatate, respectiv 12 euro pe luna.

„Portofoliul Orange Travel ofera clientilor tarife accesibile pentru toate serviciile de roaming si oferte cu pachete de date incluse care asigura o mai mare predictibilitate privind consumul si un control mai bun al costurilor. Dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri care calatoresc in afara tarii oferte pentru transferul de date in roaming, atractive atat pentru cei care au nevoie de acces frecvent la e-mail si internet mobil cat si pentru cei care le folosesc ocazional”, declara Irina Pana, Wholesales, International & Regulatory Affairs Manager la Orange Romania.

Orange a anuntat si lansarea unei noi optiuni de roaming care include 2 MB pentru trafic de date in Uniunea Europeana si Elvetia pentru o taxa de activare de doi euro. Operatorul de telefonie mobila a redus de la 15 iunie tarifele de roaming vor beneficia de o reducere de pana la 30%, tariful pentru apelurile initiate fiind de 0,43 euro/minut, cel pentru apelurile primite de 0,19 euro/minut, iar cel pentru mesajele scrise trimise de 0,11 euro.

Orange este lider de piata in Romania cu 10.118.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 183,5 de milioane de clienti pe cinci continente.

In anul 2008, Orange Romania a avut venituri de 1,31 miliarde de euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. In primul trimestru al anului 2009,

Orange Romania a inregistrat venituri de 264 milioane de euro. Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 103 unitati si aproximativ 1.000 de magazine partenere in toata tara.

Principalii concurenti ai operatorului de telefonie mobila sunt Vodafone, Cosmote, Zapp


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri