LG Electronics, unul din liderii globali in domeniul comunicatiilor mobile, a dezvoltat un nou model de terminal Chocolate.

“Peste 21 de milioane de unitati LG Chocolate au fost vandute in 54 de tari pana in prezent si consideram ca noua generatie Chocolate va avea un impact considerabil asupra pietei, sustinand cresterea companiei inregistrata in prima parte a anului”, a declarat Skott Ahn, Presedinte si CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Noul LG Chocolate este al patrulea model din gama LG Black Label Series. Varianta originala a telefonului LG Chocolate a fost lansata la nivel global in luna mai 2006, LG Chocolate devenind in scurt timp cel mai cunoscut telefon din istoria companiei.

Gama Black Label include si telefonul LG Shine, cat si terminalul LG Secret, care beneficiaza de carcasa din fibra de carbon si sticla rezistenta la socuri si zgarieturi.

Noul LG Chocolate va fi lansat in luna august a acestui an. Mai multe informatii si poze cu noul terminal vor fi facute publice inainte de lansarea oficiala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
LG Electronics va investi agresiv in robotica