Cota de piata a Acer pe segmentul retail a urcat in luna aprilie 2009 la peste 28%, principalul lucru caruia i se datoreaza acest fapt fiind notebook-urile low-cost, conform analistilor independenti.

Noile netbook-uri ultraportabile Acer au fost create pentru a aduce libertate si mobilitate totala. Prin folosirea procesoarelor cu consum ultra redus de ultima generatie, acestea sunt capabile sa ofere o autonomie de lucru de pana la 9 ore in conditiile in care greutatea nu depaseste 1,9 kg.

De asemenea, furnizorul taiwanez de notebook-uri Acer este primul producator mondial care introduce un netbook cu sistemul de operare open-source Android al Google.

Produsele si serviciile pe care compania le dezvolta si le ofera sunt rezultatul unei abordari centrate pe consumator, al aplicarii experientei si expertizei companiei in vederea maximizarii potentialului noilor tehnologii, pentru a raspunde in mod optim cerintelor clientilor sai.

In urma parteneriatului semnat, Omnilogic ofera acum pe piata romaneasca echipamentele Acer destinate atat firmelor din zona SMB, cat si utilizatorilor casnici.