Familia regala britanica dispune de o pagina personalizata pe platforma de micro-blogging Twitter, pentru a le permite sustinatorilor sa urmareasca activitatile oficiale ale membrilor sai, au anuntat reprezentantii Palatului Buckingham.

"Regina a fost informata ca pagina functioneaza, desi niciun membru al familiei regale nu a scris, pana acum, altor membri ai retelei Twitter", a confirmat un purtator de cuvant al palatului. Pagina contine lista angajamentelor oficiale ale familiei si semnaleaza actualizarea diverselor site-uri dedicate de pe internet, relateaza NewsIn, preluat de 9AM.

Printre primele mesaje postate pe platforma se numara un set de fotografii in care regina se intalneste cu artista Carol Ann Duffy, care a primit in luna mai titlul de poeta oficiala a Regatului Unit, la implinirea a trei secole de cand "poetul de curte" este o persoana de sex feminin.

Un alt mesaj face legatura cu platforma YouTube, unde se pot vedea fisiere video cu schimbarea gardei la palatul Buckingham.

"Twitter-ul regal" urmeaza sa fie actualizat de echipe de angajati ai Palatului Buckingham, dar si de la Clarence House, rezidenta londoneza a printului Charles. Duminica la pranz, pagina numara deja 7.618 de "urmaritori".

Top Fortune: Doar 2 dintre cei mai eficienti 100 CEO folosesc Twitter


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
[Video] Un Boeing 737 a iesit de pe pista si a aterizat intr-un rau