Romtelecom lanseaza doua noi abonamente la Internet broadband, cu viteze de pana la 30 Mbps, cu 50% mai mari decat vitezele furnizate pana in prezent, atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru companii.

Tarifele pentru clientii persoane fizice incep de la 9,9 euro pe luna, cu TVA inclus. In prezent, oferta este disponibila in 10 orase din tara.

Noile abonamente cu viteze mai mari la Internet pentru segmentul rezidential se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor existenti, fiind disponibile in doua variante: Romtelecom Clicknet 20 Mbps, la un tarif lunar de 9,9 euro,TVA inclus, si Romtelecom Clicknet 30 Mbps, la un tarif lunar de 14,9 euro cu TVA.

“Pentru a oferi aceste noi abonamente, am imbunatatit capacitatile retelei prin inlocuirea cablurilor de cupru cu unele de fibra optica si planuim in perioada urmatoare sa extindem aceste lucrari si in alte orase,” a declarat Wolfgang Breuer, director executiv tehnologie si operatiuni, Romtelecom.

Abonamentele sunt disponibile pentru contractele incheiate pe 2, respectiv 3 ani, pentru care clientii beneficiaza de activare fara taxe a serviciului, modem gratuit si de o linie VoIP fara costuri suplimentare. Pentru contractele pe 3 ani clientii primesc in plus si un abonament gratuit pe toata durata contractului la Romtelecom Clicknet Mobile 2GB, oferit impreuna cu un modem USB (EVDO) la tariful de 29 euro,TVA inclus.

Clientii companii beneficiaza de solutia de gazduire web BeOnline standard, de serviciul de garantare a calitatii (SLA), IP static gratuit, modem fara taxe suplimentare (in functie de perioada contractuala) si de o solutie antivirus - toate incluse in abonamentele lunare de 22,61 euro, TVA inclusa, pentru Romtelecom Clicknet 20 Mbps, respectiv pentru 24,99 euro, TVA inclusa, pentru Romtelecom Clicknet 30 Mbps.

Noile servicii oferite de Romtelecom sunt disponibile in acest moment in Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Piatra Neamt, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Tehnologia pe care se bazeaza noile abonamente este VDSL, o tehnologie DSL care asigura viteze mai mari de transfer a datelor, utilizata pentru prima data in Romania. DSL este cea mai utilizata tehnologie de acces la Internet de mare viteza din lume.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Digi Communications, venituri mai mari cu 13,3%