IIRUC Service si PC-WARE Romania vor colabora pe piata locala, ca urmare a preluarii la nivel mondial a furnizorului german de servicii si produse IT de catre grupul Raiffeisen Informatik GmbH, actionarul majoritar al IIRUC Service.

Cele doua companii vor actiona unitar in ceea ce priveste forta de vanzari, sustinandu-se reciproc in diferite proiecte. Astfel, IIRUC Service va asigura partea de servicii de infrastructura pentru sistemele carora PC-WARE furnizeaza partea de software si licente.

In acelasi timp, colaborarea celor doua companii va cuprinde si zona de servicii cu valoare adaugata, pentru care IIRUC Service va acoperi integrarea de servicii, PC-WARE partea de licente iar compania Comparex (parte a grupului PC-WARE) va oferi consultanta, in proiectele de anvergura bazata, pe experienta lor internationala.

"Nu este vorba de o fuziune, ci de exploatarea sinergiilor pe care apartenenta la acelasi grup le creeaza, in beneficiul ambelor companii, dar si al clientilor nostri. Colaboarea dintre IIRUC Service si PC-WARE ne va aduce avantaje competitive nete pe aceasta piata si o crestere importanta a business-ului nostru", a declarat Calin Rangu, CEO IIRUC Service si vicepresedinte Business Development CEE al Raiffeisen Informatik.

IIRUC Service este lider de piata in Romania ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenta tehnica si suport, precum si terminale tranzactionale. Compania asigura servicii pentru peste 25.000 de clienti, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme si avand cea mai extinsa retea locala, cu peste 60 de puncte de lucru in principalele orase ale tarii.

Compania IIRUC Service a fost preluata la inceputul anului 2008 de catre grupul Raiffeisen Informatik GmbH, al doilea furnizor de servicii IT de pe piata austriaca, cu o cifra de afaceri de peste un miliard de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si