Astfel, abonatii care au activat optiunea de 5,5 euro pe luna cu 180 de minute in retea, seara si in weekend si oricand cu 3 numere favorite Orange, de acum vor primi automat, la acelasi pret, 180 de minute in retea oricand si o reducere de 50% la tarifele pentru apelurile catre cele 3 numere favorite, dupa consumarea minutelor incluse.

Totodata, cei care au activate optiunile de 1,5 euro pe luna cu 15 si respectiv 25 de minute nationale, vor primi 30 de minute pentru apeluri nationale la acelasi pret.

"Clientii care au ales una din cele trei optiuni reprezinta 25% din totalul abonatilor Orange cu optiuni activate, iar prin imbunatatirea ofertei ne dorim sa le oferim mai multe avantaje in acelasi buget de comunicare", declara Bianca Bardas, Consumer Marketing Manager la Orange Romania.

Abonatii Orange care au activate aceste optiuni vor fi anuntati printr-un mesaj scris despre noile beneficii.

Orange a lansat ieri o noua oferta pentru clientii care cumpara produse din magazinul online intre 15 iulie si 15 august in functie de temperatura de afara, prin care estimeaza ca isi va dubla vanzarile online si va schimba curba sezonalitatii.