Cosmote a lansat o extraoptiune pentru segmentul de utilizatori de prepaid, oferind clientilor de Cartela Cosmote cate 600 de minute si SMS-uri in retea, 30 de minute in alte retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), totul pentru numai 3,5 euro-luna.

Extraoptiunea se adreseaza atat utilizatorilor existenti, cat si celor noi.

"Lansam aceasta noua propunere pe segmentul de prepaid pentru a raspunde astfel tuturor categoriilor de utilizatori de Cartela Cosmote", a declarat Gabriel Ionita (foto), senior product & services development manager in cadrul Cosmote.

In functie de nevoile de comunicare ale fiecaruia, utilizatorii Cosmote isi mai pot activa si alte extraoptiuni, care le aduc un numar important de SMS-uri si minute utilizabile in retea, precum si nationale si internationale. Una dintre aceste extraoptiuni este cea care le ofera cate 800 de minute si SMS-uri in retea, precum si 60 de minute in alte retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru un cost lunar de 4,5 euro.

Alte doua extraoptiuni disponibile sunt Full Time - include 2.000 de minute in retea catre doua numere preferate, 60 de minute in retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel) si cate 425 de minute si SMS-uri in retea, pentru numai 4,5 euro pe luna – si Bonus Lunar - include cate 300 de minute si SMS-uri in retea pe luna pentru prima reincarcare de minim 3 euro in cursul oricarei luni a anului, pana la sfarsitul anului.

In plus, aceasta extraoptiune nu are taxa de activare sau taxa lunara de utilizare, iar creditul incarcat poate fi folosit pentru orice tip de comunicare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si