Cosmote a lansat o extraoptiune pentru segmentul de utilizatori de prepaid, oferind clientilor de Cartela Cosmote cate 600 de minute si SMS-uri in retea, 30 de minute in alte retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), totul pentru numai 3,5 euro-luna.
Extraoptiunea se adreseaza atat utilizatorilor existenti, cat si celor noi.

"Lansam aceasta noua propunere pe segmentul de prepaid pentru a raspunde astfel tuturor categoriilor de utilizatori de Cartela Cosmote", a declarat Gabriel Ionita (foto), senior product & services development manager in cadrul Cosmote.

In functie de nevoile de comunicare ale fiecaruia, utilizatorii Cosmote isi mai pot activa si alte extraoptiuni, care le aduc un numar important de SMS-uri si minute utilizabile in retea, precum si nationale si internationale. Una dintre aceste extraoptiuni este cea care le ofera cate 800 de minute si SMS-uri in retea, precum si 60 de minute in alte retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru un cost lunar de 4,5 euro.

Alte doua extraoptiuni disponibile sunt Full Time - include 2.000 de minute in retea catre doua numere preferate, 60 de minute in retele nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel) si cate 425 de minute si SMS-uri in retea, pentru numai 4,5 euro pe luna – si Bonus Lunar - include cate 300 de minute si SMS-uri in retea pe luna pentru prima reincarcare de minim 3 euro in cursul oricarei luni a anului, pana la sfarsitul anului.

In plus, aceasta extraoptiune nu are taxa de activare sau taxa lunara de utilizare, iar creditul incarcat poate fi folosit pentru orice tip de comunicare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri