Aldata Solution, furnizor de solutii software integrate, vrea sa-si mareasca cota de piata prin intermediul sectoarelor de retail si en-gros din domeniul alimentar, in urmatoarea perioada.
"In primele sase luni ale anului, factorii care au influentat evolutia afacerilor companiei au fost cererile ridicate din supermarketurile axate pe produse alimentare, din sectoarele de discount si din sectorul logistic si o cerere scazuta din partea retailerilor, ce reprezinta mai putin de 10% din afacerile noastre", au declarat reprezentantii Aldata.

Potrivit acestora, sectoarele de retail si en-gros din domeniul alimentar vor impulsiona cresterea cotei de piata a Aldata.

Axarea companiei Aldata pe sectorul alimentar reprezinta un factor important in ceea ce priveste fluctuatiile economice prezente. "Consumatorul poare renunta sa-si mai achizitioneze produse de lux dar va continua sa cumpere produse alimentare", adauga oficialii companiei.

Aldata Solution va investi, in acest an, in servicii SOA/Web bazate pe instrumente si aplicatii, tehnologii noi de optimizare si retele pentru parteneri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri