Cosmote are o noua oferta pentru abonatii care opteaza pentru Cosmote Full Option Plus - indiferent de planul tarifar ales, orice nou abonat primeste dublul numarului de minute in retea, pe perioada primelor trei luni de facturare.
Oferta este valabila pana pe 31 august 2009. Portofoliul de abonamente al Cosmote este format in prezent din zece planuri tarifare.

Compania a lansat recent planul Cosmote Full Option Plus 30, care ofera 30 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa si catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel), precum si cate 200 de minute si SMS-uri in retea.

Abonamentul lunar pentru acest nou plan tarifar este de 3 euro, fara TVA. Cu aceasta noua oferta, portofoliul de abonamente al Cosmote include planuri tarifare cu pachete intre 30 si 2.000 de minute nationale si internationale, respectiv sute de minute pana la convorbiri nelimitate in retea.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri