Check Point, unul din jucatorii de pe piata de securitate Internet, a avut venituri totale de 223,6 milioane dolari in cel de-al doilea trimestru al anului fiscal 2009, incheiat la 30 iunie 2009, la o rata de crestere anuala de 12%.
Comparativ, in cel de-al doilea trimestru al anului trecut, Check Point a inregistrat venituri totale in valoare de 199,6 milioane dolari, la o crestere trimestriala continua de 15%.

In decursul acestui trimestru, compania a extins portofoliul de produse prin introducerea seriei de dispozitive high-end Power 1 11000, a dispozitivelor de management SMART-1 si prin achizitia businessului de dispozitive IP de la Nokia. De asemenea, ca urmare a achizitiei, 300 de oameni s-au alaturat echipei Check Point, in principal in vanzari si marketing, R&D si servicii tehnice.

Prin urmare, s-a marit investitia in dezvoltarea viitoare a produselor.

"Aceste rezultate au atins punctul maxim al proiectiilor noastre cu o crestere de 12 procente de la an la an in venituri totale si venituri non-GAAP per actiune. Cresterea veniturilor s-a inregistrat in toate regiunile, acestea fiind cele mai mari venituri trimestriale de pana acum", a spus Gil Shwed, presedinte si CEO Check Point Software.

"Actiunile orientate catre aceleasi obiective, precum si achizitia Diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia, au contribuit la aceste rezultate si ne-au permis sa realizam o margine operationala non-GAAP de 52%", a mai spus Shwed.

Check Point Software Technologies Ltd. a obtinut venituri de 808,5 milioane dolari in anul fiscal 2008, incheiat la 31 decembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri