Adriana Pricope a preluat aceasta funcție la inceputul lunii mai si colaboreaza cu toti partenerii din reteaua de distributie locala, asigurand interfata dintre distribuitorii OKI din Romania si sediul central OKI din Varsovia. Noul dealer manager va fi responsabil de analizarea, recrutarea si asigurarea suportului dealerilor OKI din intreaga tara.

”Primul pas in construirea unei pozitii solide pe o piata noua de desfacere este crearea unei relatii puternice cu distribuitorii, ei reprezentand legatura dintre o companie si clientii sai. Obiectivul nostru pentru 2009 este dezvoltarea unei retele extinse de parteneri, prin care sa distribuim produsele OKI oriunde in Romania”, a afirmat Wojciech Puchalski, general manager pentru Europa Centrala si de Est al OKI Printing Solutions.

Adriana Pricope a urmat cursurile Facultatii de Automatica si Calculatoare si detine o diploma de specializare in Marketing, aceasta ocupand in ultimii patru ani diverse functii in domeniul telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei. In trecut, ea a ocupat postul de product manager IBM & Lenovo si cel de project manager pentru platforma de comert online Shop-in-Shop, ambele in cadrul Tornado Sistems.

”Romania este inca o piata tanara, cu un potential major de crestere, iar OKI are planuri mari pentru aceasta zona. Speram ca, in cativa ani, OKI sa devina una dintre cele mai cunoscute si preferate marci la nivel local”, a declarat Pricope.

In acest moment, OKI Printing Solutions colaboreaza in Romania cu doi distribuitori autorizati: General Systems – parte a Grupului Omnilogic – pentru segmentul corporate adresat multinationalelor, si cu RHS Company, prin care sunt vizate companiile mici si mijlocii. Pana la sfarsitul acestui an, OKI isi propune sa dezvolte o retea extinsa de distribuitori, cu acoperire in intreaga tara.