Astfel, clientii eMag vor putea achizitiona online abonamente de date mobile Orange la cumpararea oricarui laptop sau notebook din oferta eMag.

„Alaturi de lansarea celor mai asteptate smartphone-uri, de extinderea capacitatii retelei broadband, semnarea parteneriatului cu eMag se inscrie in strategia Orange de promovare a serviciilor de date mobile. Vom continua sa investim in dezvoltarea unor solutii adaptate pietei locale impreuna cu parteneri importanti din Romania”, a declarat Thierry Millet, Chief Executive Officer Orange Romania.

In functie de abonamentul Orange ales, clientii eMag vor avea o reducere de 150, 300 şi respectiv 450 de lei la cumpararea unui laptop sau a unui notebook din magazinul online sa din showroom-ul eMag.

Serviciile Orange HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) 3,2 deservesc clienti din peste 700 de localităţi din tara si HSDPA 7,2 în 39 de localitati.

Orange Romania, parte a grupului France Telecom, are aproximativ 10,3 milioane de clienti, iar in trimestrul al doilea din 2009 a inregistrat venituri de aproximativ 267 milioane de euro, mai putin cu aproximativ 16,7% fata de perioada similara a anului trecut.

eMag a fost lansat in 2001 de Radu Apostolescu, Bogdan Vlad si Dan Teodorescu. In aprilie, Asesoft Distribution a cumparat 51% din actiunile Dante International si eMag International, companiile care detin magazinul eMag.