Ileana Petrache (este noul director financiar al companiei Xerox Romania si Republica Moldova, dupa ce, in ultimele doua luni, a asigurat interimatul pentru aceasta functie. Ea va coordona o echipa de 17 persoane si va fi responsabila de planificarea si atingerea obiectivelor financiare ale companiei.

Petrache s-a alaturat echipei Xerox Romania si Republica Moldova in 2002, ca senior accountant, fiind promovata apoi pe pozitii manageriale, intai ca leasing manager, internal control manager, iar apoi finance controller.

"De pe aceste pozitii, pe langa cunostintele tehnice, ea a dobandit si o foarte buna cunoastere a domeniului de activitate al companiei, de aceea numirea sa ca director financiar a fost un pas firesc pentru noi", a spus Magda Ispas, HR manager Xerox Romania si Republica Moldova.

Ileana Petrache a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Comert, este expert contabil si membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) cu specializari in Audit Intern si IFRS (Standardele Internationale de Raportare Financiara).

Saptamana trecuta, Xerox Romania si Moldova a anuntat ca are un nou sef, in persoana lui Petr Sichrovsky.

Petr s-a alaturat Xerox Cehia in aprilie 1997, in cadrul departamentului de vanzari. De atunci, Petr a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit Country GM al Xerox Cehia si Slovacia in februarie 2004. Patru ani mai tarziu, Petr Sichrovsky reusea performanta de a tripla dimensiunile organizatiei Xerox Cehia si Slovacia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
HR manager Xerox: Multi candidati nu stiu sa se vanda la interviu