Ileana Petrache (este noul director financiar al companiei Xerox Romania si Republica Moldova, dupa ce, in ultimele doua luni, a asigurat interimatul pentru aceasta functie. Ea va coordona o echipa de 17 persoane si va fi responsabila de planificarea si atingerea obiectivelor financiare ale companiei.
Petrache s-a alaturat echipei Xerox Romania si Republica Moldova in 2002, ca senior accountant, fiind promovata apoi pe pozitii manageriale, intai ca leasing manager, internal control manager, iar apoi finance controller.

"De pe aceste pozitii, pe langa cunostintele tehnice, ea a dobandit si o foarte buna cunoastere a domeniului de activitate al companiei, de aceea numirea sa ca director financiar a fost un pas firesc pentru noi", a spus Magda Ispas, HR manager Xerox Romania si Republica Moldova.

Ileana Petrache a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Comert, este expert contabil si membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) cu specializari in Audit Intern si IFRS (Standardele Internationale de Raportare Financiara).

Saptamana trecuta, Xerox Romania si Moldova a anuntat ca are un nou sef, in persoana lui Petr Sichrovsky.

Petr s-a alaturat Xerox Cehia in aprilie 1997, in cadrul departamentului de vanzari. De atunci, Petr a detinut o serie de functii importante in companie, fiind numit Country GM al Xerox Cehia si Slovacia in februarie 2004. Patru ani mai tarziu, Petr Sichrovsky reusea performanta de a tripla dimensiunile organizatiei Xerox Cehia si Slovacia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri