LG Electronics lanseaza in premiera pe piata locala telefonul-ceas cu ecran tactil, LG GD910, disponibil incepand cu luna august prin Orange Romania.
LG GD910 este compatibil cu tehnologiile 3G/3G+, ceea ce permite utilizatorilor conectarea la Internetul mobil oferit de Orange. In ceea ce priveste design-ul, telefonul-ceas are un display din sticla termorezistenta care ofera protectie impotriva zgarieturilor, cadru metalic durabil si doar 13,9 mm grosime.

"Am dezvoltat acest telefon pornind de la nevoile si asteptarile consumatorilor, transformand ideile in realitate. Suntem convinsi ca va fi primit cu entuziasm de catre utilizatorii romani ", a afirmat Claudia Popa, director de vanzari GSM la LG Electronics Romania.

Telefonul-ceas LG GD910 dispune de interfata intuitiva Flash UI, care a fost optimizata pentru a fi utilizata pe un ecran de dimensiuni reduse, fiind adaugate functii suplimentare precum deplasarea in meniu printr-o simpla atingere. Cele trei butoane pozitionate lateral sustin functiile tactile ale ecranului si permit accesul la unele functii folosite mai rar.

Functia de recunoastere a vocii permite efectuarea directa a apelurilor, cautarea in contacte si agenda, redare de text dupa voce (Text to Speech) si acces rapid la functiile principale. Alte functii suplimentare ale telefonului-ceas LG sunt: hardware rezistent la apa, Bluetooth, MP3, cronometru si microfon. Astfel, utilizatorii pot efectua sau primi apeluri prin simpla conectare prin Bluetooth la un kit audio hands-free.

LG GD910 este lansat in exclusivitate in oferta Orange Romania si poate fi achizionat de la Orange concept store cu preturi pornind de la 849 euro cu TVA (fara abonament) si 449 euro cu TVA la abonament, 20 euro pe 2 ani.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri