Cosmote lanseaza conceptul Pocket Minutes, un produs de reincarcare de urgenta care poate fi utilizat atunci cand le expira creditul pentru comunicare sau atunci cand acestia nu dispun de fonduri suficiente pentru o reincarcare obisnuita.

Pentru numai 0,5 euro, TVA inclus, un utilizator primeste 30 de minute in retea in contul sau de prepaid. Produsul poate fi achizitionat din puncte de vanzare de cartele prepaid, lanturi de retail sau chioscuri de difuzare de presa.

"Pocket Minutes poate fi utilizat de catre toti utilizatorii Cartelei Cosmote, indiferent daca au sau nu activata vreo extraoptiune. Pentru cei care folosesc extraoptiunile, Pocket Minutes se consuma dupa terminarea minutelor disponibile in pachetele obisnuite si este activ timp de sapte zile dupa reincarcare", a declarat Gabriel Ionita, product & services development senior manager, Cosmote.

Pocket Minutes poate fi activat sunand la numerele 133 sau 135, sau tastand pe telefonul mobil codul *135*codreincarcare#.

Utilizatorii Cartelei Cosmote isi pot reincarca contul printr-o gama larga de modalitati ce includ cartelele valorice (cu sume de 3, 6, 10 si 20 de euro), reincarcarea electronica (cu valori intre 3 si 200 de euro), reincarcarea de oriunde (printr-un apel la 0766.135.135) si reincarcarea directa in orice magazin Cosmote (de la 1 la 200 de euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si