Vodafone Romania lanseaza modelul Nokia 6730 in magazinele sale si ale partenerilor, la pretul de 169 euro.

Nokia 6730 poate fi achizitionat la un pret de 169 euro (TVA inclus) impreuna cu Abonamentul Vodafone Complet de 18,99 euro, incheiat pe 2 ani. Cu acest abonament, clientii beneficiaza de 200 minute nationale si 1.500 minute in reteua Vodafone, in fiecare luna.

Telefonul dispune de un ecran QVGA cu pana la 16,7 milioane de culori, camera foto cu rezolutie de 3.2 megapixeli si spatiu de stocare pe cardul de 1GB inclus in pachet. In plus, telefonul este echipat cu aplicatii de vizualizare documente de tip office, un receptor GPS integrat, suport A-GPS si Nokia Maps.

Prin optiunea Internet pe mobil, utilizatorii Vodafone isi pot citi e-mailurile direct pe telefon, pot avea acces la Messenger sau la retelele de socializare Facebook sau Twitter.

Cu ajutorul telefonului Nokia 6730 classic, clientii isi pot sincroniza agenda de contacte, calendarul si notele cu MS Outlook.

Principalii competitori ai Vodafone pe piata locala sunt Orange, Cosmote si Zapp. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Samsung are un nou sef al diviziei telecom. Cine este Tiberiu Dobre