Asus lanseaza oficial in Romania portalul Asus Advantage, care constituie platforma online a unui nou program de fidelizare destinat partenerilor locali si ofera resurse de marketing si training online.

"Asus vine in intampinarea partenerilor sai cu resurse de marketing si informatii utile, training online si programe de fidelizare. Portalul Asus Advantage reprezinta suportul 24 de ore din 24 al partenerilor nostri", a declarat Dan Birzu, manager de vanzari Asus.

Partenerii vor descoperi beneficiile suplimentare ale comercializarii in mod curent a produselor Asus. Prin intermediul programului "Puncte Bonus", achizitiile de la distribuitorii autorizati sunt recompensate cu puncte ce pot fi folosite la randul lor pentru achizitionarea de cadouri exclusive.

Totodata, Asus sprijina initiativele de marketing si de comunicare ale partenerilor sai, oferindu-le acces direct la materiale grafice de inalta rezolutie, care permit crearea de cataloage si de materiale online. Sectiunea "Produse si Marketing" cuprinde o librarie de materiale specializate, de la sigle de produs pana la fotografii de ansamblu sau de detaliu ale produselor si bannere online.

Pe noul portal, Asus ofera si o sectiune de cursuri online destinate partenerilor. Fiecare curs este insotit de un test optional, care permite, pe langa verificarea acuratetei informatiilor retinute, acumularea de puncte suplimentare in programul "Puncte Bonus".

Citeste si Carstea, Asus: Piata notebook-urilor, minus 50% in T1. Urmeaza o perioada slaba


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Monitoare de gaming: bune nu doar pentru jocuri, dar si productivitate