RomSoft Ramnicu Valcea, companie de solutii software si de servicii de integrare IT, a inregistrat in primul semestru al acestui an afaceri de 33 milioane lei (7,8 mil euro), mai mult cu 50% comparativ cu aceeasi perioada din 2008, a declarat pentru NewsIn, directorul general al companiei, Claudia Ursateanu.

Semnarea a 20 de contracte in acest an, ceea ce a facut ca numarul clientilor companiei sa treaca de 100, vor majora afacerile companiei la 18 milioane de euro, cu 55% mai mult fata de 2008.

Potrivit managerului, in perioada ianuarie-iunie rata profitului a fost de 10-12%, in scadere fata de anul trecut din cauza concurentei „care a condus la practicarea unor marje de profit mult mai mici si a cresterii cheltuielilor datorate investitiilor realizate". Anul trecut, compania infiintata in 2001 a inregistrat un profit de 2,8 milioane de euro.

Aproximativ 60-70% din cifra de afaceri inregistrata in prima parte a acestui an a fost realizata datorita contractelor cu sectorul public.

In prezent compania are peste 100 de angajati, iar directorul general al Romsoft are de gand sa mai angajeze persoane pentru segmentul de vanzari si cel tehnic.

Compania infiintata in 2001 are peste 100 de clienti, iar principalii sai competitori sunt S&T, HP Romania, Xerox si IBM.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
(P) Romsoft - un prim pas catre un nou inceput.