Altex a deschis un nou magazin in Satu Mare

Altex a deschis un nou magazin in Satu Mare, cu o suprafata comerciala de peste 1.000 mp, potrivit unui comunicat emis de companie.
Noul magazin, deschis in cadrul complexului comercial Real, expune peste 10.000 de produse electronice, electrocanisce IT, comunicatii si multimedia.

Gama de servicii Altex asigura disponibilitatea produselor in stoc si posibilitatea testarii acestora pe raft. Sunt disponibile servicii de creditare pentru produsele din magazin, service-ul in perioada garantie si post garantie este asigurat pentru toate produsele achizitionate iar transportul produselor voluminoase este gratuit.

De asemenea, Altex ofera clientilor consultanta privind caracteristicile tehnologice, verificarea produsului, instalarea acestuia, precum si consultanta post vanzare prin serviciul Relatii Clienti. Serviciile de comunicatii sunt o alta componenta a ofertei Altex, in magazin fiind disponibile abonamente Internet, servicii Orange, reincarcare electronica pentru diverse tipuri de cartele valorice.

Citeste si Ostahie, Altex: Ceata din electro-retail s-a ridicat. Din 2011, piata va creste cu 15%


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri