Noua solutie de conectare mobila 3G broadband de la Vodafone

Vodafone lanseaza in exclusivitate in Romania o noua solutie de conectare, numita Vodafone Mobile Broadband Hotspot, care imbogateste portofoliul operatorului de produse si servicii de date mobile.
Solutia Vodafone Mobile Broadband Hotspot utilizeaza un dispozitiv de conectare mobila care ofera acces simultan la Internet pentru un numar de pana la cinci utilizatori.

Dispozitivul de conectare portabil, de tip "plug and play", este usor de utilizat si de instalat, furnizand acces instant la Internet, la viteze 3G broadband, de pana la 7,2 Mbps. Odata cu activarea acestei solutii, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se poate conecta orice dispozitiv mobil, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc., ce incorporeaza tehnologia WiFi.

"Vodafone Mobile Broadband Hotspot completeaza portofoliul de solutii de conectare mobila. Ideal pentru firmele sau birourile mici care au nevoie de mobilitate, noul dispozitiv este unic pe piata romaneasca si vine la pachet cu o oferta promotionala special conceputa pentru a asigura o eficienta crescuta", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

In plus, noul dispozitiv de conectare portabil este echipat cu GPS si baterie proprie pentru autonomie si mobilitate maxima, precum si slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de pana la 16 GB, permitand accesul la fisierele stocate tuturor utilizatorilor conectati.

Noul dispozitiv de conectare mobila este disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, impreuna cu abonamentele de date mobile Unlimited Mobile Internet.

Promotional, noul dispozitiv de conectare este oferit gratuit, pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet, cu 7,2Mbps viteza de download pentru primii 8 GB trafic de date, incheiat pe o perioada de 2 ani.

Vodafone a raportat o cifra de afaceri in crestere cu circa 3% in 2008, la 1,18 miliarde euro si un profit de 306,6 milioane euro, ocupand a doua pozitie in topul celor mai profitabile companii private de anul trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri