LLP (London Logic Partners) Romania, furnizor de servicii de consultanta si solutii informatice, a inregistrat in primele sase luni din 2009 afaceri de 4.624.000 lei, in crestere cu 4% fata de S1 2008 si estimeaza pentru 2009 o cifra asemanatoare anului anterior.

“Cu toate ca analistii au estimat o cadere a pietei EAS (Enterprise Applications Software - n.r.) cu aproximativ 20%, am reusit sa fim <<contra curentului>> si sa inregistram chiar o usoara crestere. Dincolo de cresterea nesemnificativa in comparatie cu ritmul de majorare a cifrei de afaceri inregistrat anii trecuti, consider ca este foarte important ca am reusit sa ne mentinem la un nivel similar cu cel inregistrat anul trecut. Cele patru linii de produse (Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Infor FMS SunSystems si time@work) au contribuit la asigurarea consistentei afacerii noastre pe vremuri de criza”, a declarat managing directorul LLP Romania, Raluca Ioana Komartin.

Potrivit companiei, anul 2009 a consemnat o scadere majora a vanzarilor de licen?e de solutii EAS, insa cresterea valorii serviciilor realizate la clientii existenti a contribuit la echilibrarea situatiei si la inregistrarea avansului de 4%, informeaza NewsIn.

LLP Romania a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 2,67 mil. euro, inregistrand o crestere de aproximativ 25% comparativ cu veniturile inregistrate in anul 2007.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Cehia, Slovacia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Mexic, Fran?a si Croatia. Filiala din Romania a grupului LLP a fost infiintata in 1997 si are in prezent aproximativ 45 de angajati.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si