LLP (London Logic Partners) Romania, furnizor de servicii de consultanta si solutii informatice, a inregistrat in primele sase luni din 2009 afaceri de 4.624.000 lei, in crestere cu 4% fata de S1 2008 si estimeaza pentru 2009 o cifra asemanatoare anului anterior.
“Cu toate ca analistii au estimat o cadere a pietei EAS (Enterprise Applications Software - n.r.) cu aproximativ 20%, am reusit sa fim <<contra curentului>> si sa inregistram chiar o usoara crestere. Dincolo de cresterea nesemnificativa in comparatie cu ritmul de majorare a cifrei de afaceri inregistrat anii trecuti, consider ca este foarte important ca am reusit sa ne mentinem la un nivel similar cu cel inregistrat anul trecut. Cele patru linii de produse (Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Infor FMS SunSystems si time@work) au contribuit la asigurarea consistentei afacerii noastre pe vremuri de criza”, a declarat managing directorul LLP Romania, Raluca Ioana Komartin.

Potrivit companiei, anul 2009 a consemnat o scadere majora a vanzarilor de licen?e de solutii EAS, insa cresterea valorii serviciilor realizate la clientii existenti a contribuit la echilibrarea situatiei si la inregistrarea avansului de 4%, informeaza NewsIn.

LLP Romania a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 2,67 mil. euro, inregistrand o crestere de aproximativ 25% comparativ cu veniturile inregistrate in anul 2007.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Cehia, Slovacia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Mexic, Fran?a si Croatia. Filiala din Romania a grupului LLP a fost infiintata in 1997 si are in prezent aproximativ 45 de angajati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri