Vodafone Romania extinde oferta de continut din portalul Vodafone live!, oferind clientilor Internet pe mobil acces gratuit la peste 50.000 de aplicatii, disponibile prin GetJar.com.

Cu abonamentul Internet pe mobil clientii Vodafone pot descarca aplicatii dintr-o gama variata de categorii, cum ar fi Comunitati, Divertisment, Lifestyle, Stiri si vreme, Imagini, Cumparaturi, Sport sau Calatorii. Printre cele mai populare aplicatii ale momentului se regasesc eBuddy, Facebook Mobile, Google Maps si Yahoo Mobile.

Catalogul GetJar.com poate fi accesat integral din browser-ul telefonului, prin portalul Vodafone live!. De asemenea, clientii Vodafone pot primi link-ul direct catre acest site trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul "getjar". Traficul de date aferent navigarii pe GetJar.com este inclus in cei 500 MB din abonamentul lunar Internet pe mobil de 4 euro (fara TVA).

In plus, cu Vodafone Internet pe mobil clientii au acces la messenger pe telefon prin eBuddy, care este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie mobila, cu peste 5,5 milioane de clienti activi in fiecare luna, in intreaga lume.

Serviciul eBuddy ofera si o varianta simplificata a aplicatiei sub forma unui site mobil, ce nu necesita instalare si spatiu pe telefonul mobil.

De asemenea, pentru clientii Vodafone Internet pe mobil, site-ul AccuWeather.com le ofera posibilitatea de a afla gratuit ultimele informatii despre starea vremii din peste 2,5 millione de locatii, in 38 de limbi. Serviciul include, de asemenea, stiri si noutati despre conditiile meteo curente si previziuni pentru 15 zile, detaliate in sectiunea care ofera imagini din satelit privind evolutia vremii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Milioane de premii in My Vodafone pentru utilizatorii retelelor mobile