Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme IT pe piata locala, a finalizat un proiect de aproximativ un milion de euro pentru Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVA).
”Credem ca prin achizitionarea acestor echipamente IT si de comunicare poate fi asigurat un sistem veterinar eficient, in conformitate cu cerintele UE”, a declarat Emil Munteanu, Managing Partner Power Net Consulting despre proiectul finantat prin fonduri PHARE

La sfarsitul primul semestru al acestui an, Munteanu declara ca isi doreste ca din cauza scaderii numarului de proiecte publice, ponderea clientilor din mediul privat sa ajunga la 50% din cifra de afaceri, fata de 30% anul trecut .

Cei 1.500 de clienti, dintre care 100 activi ai companiei lansate in 1993 au facut ca cifra de afaceri sa fie de 9 milioane euro in primul trimestru al acestui an.

La sfarsitul primul semestru, Emil Munteanu estima pentru 2009 afaceri asemanatoare celor de anul trecut cand compania a rulat un business de 27 milioane de euro sau in varianta pesimista o cifra de afaceri la 80% fata de nivelul atins in 2008.

Anul trecut compania inregistrat un profit de 1,5 milioane de euro, iar pentru acest directorul Power Net Consulting isi doreste mentinerea acestui castig.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri