HTC Corporation lanseaza noul HTC Touch2, care incorporeaza noul software Microsoft Windows si va fi disponibil in anumite tari din Europa si Asia la inceputul trimestrului patru din 2009.

Utilizand Windows Mobile 6.5 si noile servicii Windows Phone precum MyPhone si Windows Marketplace, noul HTC Touch2 creeaza o experienta unitara, cu posibilitati nelimitate.

Noul smartphone integreaza o varietate de imbunatatiri HTC, precum interfata TouchFLO care include actualizari ale prognozei meteo si acces rapid catre o mare varietate de aplicatii. In plus, noul Touch2 include Google Maps pentru mobil, YouTube si altele.

HTC Touch2 este noul telefon Windows Phone, terminal care evidentiaza capacitati pentru mesagerie, navigare si productivitate oferite de noua platforma Windows Mobile 6.5. Prin intermediul unei aplicatii de email performante, completata de capacitatea de a se sincroniza cu Microsoft Exchange, utilizatorul poate sa verifice si sa administreze mai multe conturi de mail.

Cu noua interfata a Internet Explorer Mobil, HTC Touch2 afiseaza cu acuratete paginile de Internet ca pe desktop. Noul dispozitiv dispune de buton pentru zoom ce mareste textul la dimensiunea optima. De asemenea, browserul de Internet Explorer Mobil e compatibil cu Adobe Flash permitand continuturi Flash video.

Noua platforma Windows permite descarcarea unei mari varietati de aplicatii pe noul telefon HTC Touch2 prin intermediul serviciului Windows Marketplace pentru Mobil. Noul serviciu Microsoft My Phone permite utilizatorului sa-si asigure si sa-si sincronizeze fotografiile, contactele, muzica si mesajele gratis de pe noul telefon Touch2 pe Internet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si