Radiocom va cumpara echipamente si servicii pentru dezvoltarea retelei de transport si acces de tip Wimax la clienti si inchiriere de fibra optica dark printr-o licitatie in valoare de 43,5 milioane euro.

Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, contractul presupune achizitia si instalarea de echipamente in vederea construirii unei retele de transport si acces la clienti tip Wimax la nivel national pe infrastructura fibra optica dark care sa sustina strategia de dezvoltare a Societatii Nationale Radiocomunicatii atat pentru servicii de comunicatii electronice, cat si pentru servicii de broadcasting.

Valoarea estimata a contractului, fara TVA, este de 43,5 milioane euro, iar termenul pentru finalizare este de 48 luni de la data atribuirii contractului.

Radiocom solicita ofertantilor care vor sa participe la licitatie sa depuna o garantie in suma fixa de 870.000 euro si o scrisoare de garantie de buna executie a contractului de 5% din valoarea contractului, fara TVA. In plus, cei care participa la licitatie trebuie sa vina cu bilanturile contabile din ultimii trei ani, din care sa reiasa ca acestia au avut un profit net pozitiv.

Totodata, ofertantii trebuie sa aduca un document doveditor prin care sa se ateste faptul ca pot pune la dispozitia autoritatii contractante o retea de transport pe fibra optica dark autorizata de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) si sa demonstreze ca dispune de resurse pentru a oferi servicii de tip help-desk pentru echipamentele in discutie.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 15 octombrie 2009.

Licitatia este deschisa, iar castigatoarea ei va fi cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic, 51% la suta contand pretul total al ofertei (pretul echipamentelor si serviciilor si costurile aferente finantarii), iar 49% caracteristicile tehnice si functionale ale echipamentelor si fibrei optice dark.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
1992 - Primul operator mobil: iti amintesti de Telemobil/Zapp?