ONRC va organiza, in data de 15 octombrie, o licitatie pentru achizitia de echipamente de tehnica de calcul, componente, accesorii, produse si aplicatii software si servicii conexe pentru realizarea si implementarea proiectului servicii online prin intermediul unui portal dedicat, proiect de peste 54 milioane de lei.
Conform anuntului postat de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), proiectul face parte din categoria celor de e-guvernare si se adreseaza comunitatii de afaceri prin intermediul unui portal dedicat.

Pachetul de echipamente IT si servicii solicitate de ONRC este alcatuit din 195 servere, 44 storage, doua sisteme backup, patru firewall/VPN si servere IDS/IPS, doua switch-uri 10/100/1000, 35 firewall/VPN, 35 switch-uri 10/100, sase firewall/VPN, sase switch-uri 10/100, 15 echipamente VPN pentru birouri teritoriale, o platforma PKI, 46 rackuri, software, software adaptat pentru portalul de servicii on-line, servicii de instalare, servicii de instruire si asigurare suport pentru trei ani postimplementare.

Valoarea estimata fara TVA este de 54.273.094 lei. Contractul este prevazut a se derula pe o perioada de 54 luni incepand de la data atribuirii, conform NewsIn.

Pentru a se putea inscrie la licitatie, ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare este de 542.730 lei si o garantie de buna execute de 5% din valoarea fara TVA a contractului. Totodata, acestia trebuie sa faca dovada unei cifre de afaceri globala medie anuala pe ultimii trei ani, egala sau mai mare de 105.000.000 lei.

Conform anuntului, finantarea proiectului se va face din venituri proprii ale ONRC, precum si prin Programul Operational Sectorial (fonduri structurale).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri