Serviciile de telefonie mobila AccuWeather.com si eBuddy ajung oficial in Romania

Volas Entertainment, furnizor de servicii cu continut mobil, a semnat un acord cu unul dintre principalii operatori telecom din Romania pentru a lansa AccuWeather.com, cea mai mare sursa de informatii depre conditiile meteo si eBuddy, cel mai mare furnizor independent de mesagerie mobila instanta.

Ambele servicii vor fi oferite gratuit in Romania prin portalul operatorului mobil. Aceasta va oferi abonatilor acces in timp real la informatiile legate de starea meteorologica locala si internationala cu AccuWeather si va permite utilizatorilor sa acceseze mai usor serviciile preferate de mesagerie instanta si de retea sociala ca ICQ, AIM, Facebook, GoogleTalk, MySpace, Windows Live Messenger si Yahoo folosind eBuddy.

"Ne bucuram ca avem oportunitatea de a accelera penetrarea noastra in piata din Romania prin intermediul Volas", a declarat Jonie Oostveen, directorul de relatii de distributie din cadrul eBuddy.

"Increderea si deschiderea operatorilor pentru a introduce noi servicii si de a extinde serviciile lor ofera gratuit noi oportunitati pentru abonatii sai", a declarat Doron Cohen, director executiv al Volas Entertainment. "Piata de servicii de acest tip continua sa creasca si devine foarte importanta in regiune", a adaugat executivul.

AccuWeather.com va oferi infomatii despre conditiile meteo pentru utilizatorii de telefonie mobila din Romania si va include conditiile curente, previziunile pentru urmatoarele doua zile si ilustratii din satelit prin site-ul AccuWeather.com Global. Continutul despre conditiile meteo sunt disponibile pentru 2,7 milioane locatii in 38 de limbi. Aplicatia eBuddy este descarcata lunar de mai mult de 25 milioane de ori si folosita de peste 5,5 milioane de utilizatori de telefoane mobile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri